Szolgáltatásaink

Autódekoráció

A céges autók a legjobb reklámeszközök lehetnek. Grafikusainkkal a legmerészebb elképzeléseidet is megvalósítjuk!
 

Autófólia

Nem tetszik az autód színe? Vagy csak meg akarod védeni a karcoktól, az időjárástól?  Fordulj hozzánk! Komplett autócsomagolás minőségi garanciával!
 

Baby Guard

A Skyfol BabyGuard kimondottan babák és kisgyermekek utazási komfortjának biztosítására és védelmére lett kifejlesztve. Hő és UV védelem!

Belátásvédelem

Ha fontos, hogy ne lássák mi van az autóban! Mi megvédjük autód rakterét a kíváncsi tekintetektől! Természetesen a megfelelő fóliával!
 

Fólia szélvédőre?

Létezik egy fólia, amely csökkenti a felverődő kavicsok okozta sérüléseket. Kimagasló minőségű karcálló felületi bevonata első rangú védelmet biztosít a mindennapokban.


Épületüveg fóliázása

Védd meg otthonodat, nyaralódat , üzletedet! A biztonsági fólia a MABISZ által elfogadott biztonsági rács helyet, láthatatlan védelmet nyújt az ablak üvegfelületén. Megnehezíti a behatolást üvegen keresztül, mely köszönhető a nagy szakítószilárdságának.

Opál vagy homokfúvott hatású fóliázás

Betekintésgátló vagy opál fóliát általában olyan helyekre telepítjük, ahol 100% fényáteresztő képesség mellett szeretnék megakadályozni az üvegen keresztüli átlátást, belátást.